WestCord Hotel Delft

Het startpunt van de fietstocht is bij het WestCord hotel Delft. Kortom, de ideale locatie om te overnachten tijdens de fietstocht van Fiets in Beeld op 16 en 13 mei 2021.

Voor deelnemers van de fietstocht bieden wij het volgende aan:

  • Een overnachting in een Comfort kamer inclusief ontbijt voor  € 109,- op basis van eenpersoonsgebruik of €119,- op basis van tweepersoonsgebruik.
  • Deze kamerprijs is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting á  € 3,05 per persoon per nacht.
  • Wij zorgen ervoor dat u op zaterdag- en zondagochtend tussen 05:00 – 07:00 gebruik kunt maken van het ontbijtpakket. U kunt uw fiets stallen in onze fietsenstalling. Uiteraard mag de fiets ook mee naar de hotelkamer. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen stellen wij een ruimte beschikbaar voor het stallen van uw fiets.
  • Voor een supplement van slechts € 25,- kunt u op zondag gebruik maken van een late check-out. Dit heeft als voordeel dat u uw spullen op de op de kamer kunt achterlaten en na afloop van de fietstocht gebruik kunt maken van de douchefaciliteiten.

Het hotel beschikt over een ruime parkeerplaats waar u kosteloos uw auto kunt parkeren. Ook bent u van harte welkom om te  dineren in ons eigen restaurant BLUE dining of kunt u in onze huiskamer BLUE living terecht voor een kopje koffie of een glas wijn bij de open haard.

Wilt u reserveren? Dit kan door een e-mail te sturen naar reserveringen.delft@westcordhotels.nl o.v.v. Fiets in Beeld – GF5977. Bovenstaand arrangement kan geboekt op basis van beschikbaarheid. Annuleren kan tot 24 uur voor aankomst.

Wilt u meer weten over het hotel? Kijk dan op onze website: https://westcordhotels.nl/hotel/hotel-delft/. Voor vragen kunt u ook altijd even bellen naar +31 (0) 15 888 90 10.

We kijken er naar uit om uw te mogen verwelkomen bij ons in het hotel!

WESTCORD HOTEL DELFT 
Olof Palmestraat 2 | 2616 LM Delft
+31(0)15 – 888 90 10
delft@westcordhotels.nl
www.westcordhotels.nl

Powered By WordPress | LMS Academic